FieZie Homestyling

Sfeer & Meer

Workshops

We hebben ook workshops!

Ook in 2024 hebben we verschillende creatieve workshops voor volwassenen. Van herfstaccessoires tot vrolijke voorjaarsdecoraties. Wij bieden graag een gezellige avond of middag voor iedereen met koffie en iets lekkers van Op FieZiete.

Workshop zilveren hanger met ketting, Vlemmix Juwelen

We zijn trots op onze samenwerkingen met Lieks Atelier en Vlemmix Juwelen. Samen met deze onderneemsters hebben we al veel verschillende en verrassende creaties zien ontstaan. Lieks Atelier geeft jou, naast haar reguliere groepsworkshops, dan ook graag de mogelijkheid om een workshop in Ravenstein te reserveren voor groepen vanaf 6 personen. Wie weet zien we jou tijdens jouw volgende vriendinnen- of moeder-dochteruitje!

Ben je benieuwd? Bekijk ons onderstaande aanbod of neem contact met ons op.

FieZie Groepsworkshops

Volg ons ook op social media!

@FiezieHomestylingRavenstein

Lieks Atelier

Angelique Haas-Poelmans, Lieks Atelier

Een van de professionals is onze nieuwe collega Angelique. Zij is de eigenaresse van Lieks Atelier in Alverna en versterkt ons team sinds juli 2021. “Vele van jullie hebben mij vast al een keer in de winkel ontmoet, maar ik wil me toch nog even voorstellen… Ik ben Angelique Haas-Poelmans en ik ben opgegroeid in de Achterstraat in Dieden. Op mijn 27ste ben ik verhuisd naar de andere kant van de Maas; Alverna.

Sinds november 2012 ben ik mijn eigen atelier gestart: Lieks Atelier. Ik heb daar de afgelopen jaren met heel veel plezier verschillende workshops mogen geven voor kinderen en volwassenen. In 2021 heb ik daarentegen de keuze gemaakt om de workshops alleen nog maar te focussen op volwassenen. Deze workshops geef ik niet meer in het atelier bij mij thuis, maar op locatie. Vandaar dat ik vanaf september 2022 verschillende workshops verzorg in het Pakhuis in Ravenstein.

Vlemmix Juwelen

Een van de professionals is Tanja co-eigenaar van Vlemmix Juwelen in Ravenstein. Van juwelen maken, religieus zilverwerk restaureren tot edelstenen taxeren. Voor goud- en zilversmid Joost Vlemmix is het een ware bron van geluk om zijn vak op meesterlijke wijze uit te mogen oefenen. “Ik heb het gevoel dat elke dag weer mijn voorouders en leermeesters, over mijn schouder meekijken hoe ik dit geweldig ambacht uitoefen. Ze zijn trots op wat ik maak, maar tegelijkertijd ook streng. Dat hoort ook zo. Als goud- en zilversmid wil je dat het werkstuk subliem is.”