FieZie Homestyling

Sfeer & Meer

Workshops

We hebben ook workshops!

De creatieve workshops voor volwassenen gaan ook dit najaar weer door. Van woonaccessoires tot leuke sieraden met diversen materialen en technieken. Een gezellige avond of middag voor iedereen met koffie en iets lekkers van Op FieZiete.

Vanaf september 2023 volgen er weer nieuwe workshops

Workshop zilveren hanger met ketting, Vlemmix Juwelen
Workshop Tapasplank houtbranden Lieks Atelier september 2022
Vrolijke Vogelvilla workshop FieZie Homestyling, Op FieZiete, Lieks Atelier

Wij organiseren verschillende creatieve workshops van Lieks Atelier en Vlemmix Juwelen.
Ben je benieuwd? Lees dan verder of neem contact op!

Volg ons ook op social media!

@FiezieHomestylingRavenstein


Lieks Atelier

Angelique Haas-Poelmans aan de koffie

Een van de professionals is onze nieuwe collega Angelique. Zij is de eigenaresse van Lieks Atelier in Alverna en versterkt ons team sinds juli 2021. “Vele van jullie hebben mij vast al een keer in de winkel ontmoet, maar ik wil me toch nog even voorstellen… Ik ben Angelique Haas-Poelmans en ik ben opgegroeid in de Achterstraat in Dieden. Op mijn 27ste ben ik verhuisd naar de andere kant van de Maas; Alverna.

Sinds november 2012 ben ik mijn eigen atelier gestart: Lieks Atelier. Ik heb daar de afgelopen jaren met heel veel plezier verschillende workshops mogen geven voor kinderen en volwassenen. In 2021 heb ik daarentegen de keuze gemaakt om de workshops alleen nog maar te focussen op volwassenen. Deze workshops geef ik niet meer in het atelier bij mij thuis, maar op locatie. Vandaar dat ik vanaf september 2022 verschillende workshops verzorg in het Pakhuis in Ravenstein.


Vlemmix Juwelen

Een van de professionals is Tanja co-eigenaar van Vlemmix Juwelen in Ravenstein. Van juwelen maken, religieus zilverwerk restaureren tot edelstenen taxeren. Voor goud- en zilversmid Joost Vlemmix is het een ware bron van geluk om zijn vak op meesterlijke wijze uit te mogen oefenen. “Ik heb het gevoel dat elke dag weer mijn voorouders en leermeesters, over mijn schouder meekijken hoe ik dit geweldig ambacht uitoefen. Ze zijn trots op wat ik maak, maar tegelijkertijd ook streng. Dat hoort ook zo. Als goud- en zilversmid wil je dat het werkstuk subliem is.”