FieZie Homestyling

Sfeer & Meer

Workshops

Vanaf september 2022…

Vanaf september 2022 gaan we starten met verschillende creatieve workshops voor volwassenen. Deze passen helemaal bij onze stijl en worden door professionals verzorgd. Van woonaccessoires tot unieke sieraden en het gebruik van diversen technieken. Op deze pagina geven we je een inkijkje in de voorbereidingen. Daarnaast starten we met gezellige workshops van Lieks Atelier, een creatief atelier in Alverna.

Lieks Atelier

Angelique Haas-Poelmans schildert een vaas met betonpasta

Een van de professionals is onze nieuwe collega Angelique. Zij is de eigenaresse van Lieks Atelier in Alverna en versterkt ons team sinds juli 2021. 

“Vele van jullie hebben mij vast al een keer in de winkel ontmoet, maar ik wil me toch nog even voorstellen… Ik ben Angelique Haas-Poelmans en ik ben opgegroeid in de Achterstraat in Dieden. Op mijn 27ste ben ik verhuisd naar de andere kant van de Maas; Alverna.

In die tijd werkte ik op het laboratorium Organon en na acht jaar moest ik een andere richting kiezen. Ik ben toen bij de leerlingenadministratie gekomen en heb hier met veel plezier gewerkt. In 2002 ben ik voor de eerste keer moeder geworden en in 2006 kwam hier een tweede dochtertje bij. Die jaren ben ik alleen moeder geweest en heb ik met mijn kinderen veel geknutseld. Rond 2011 begon het weer te kriebelen om aan het werk te gaan, waardoor ik toen vaak geholpen heb in het atelier van een vriendin. Hierdoor werd ik steeds enthousiaster en kreeg ik steeds meer idee├źn voor creatieve activiteiten die ik zelf wilde organiseren.


Volg Lieks Atelier op social media!

@lieksatelier


Sinds november 2012 ben ik mijn eigen atelier gestart: Lieks Atelier. Ik heb daar de afgelopen jaren met heel veel plezier verschillende workshops mogen geven voor kinderen en volwassenen. In 2021 heb ik daarentegen de keuze gemaakt om de workshops alleen nog maar te focussen op volwassenen. Deze workshops geef ik niet meer in het atelier bij mij thuis, maar op locatie. Vandaar dat ik vanaf september verschillende workshops zal verzorgen in de winkel van FieZie.

Ik vind het heel erg leuk om weer terug te zijn in Ravenstein. Het voelt als thuiskomen. Daarnaast klikt het supergoed met Jacky en Fie; we vullen elkaar goed aan en hebben veel lol!”

Ben je nieuwsgierig geworden naar de stijl van de komende workshops of wil je graag meer weten over wat ik doe?
Neem dan een kijkje op mijn website of loop een keer bij FieZie binnen.


Moodboard Lieks Atelier


Lieks Atelier logo