FieZie Homestyling

Sfeer & Meer

Over ons

Even voorstellen…

“Verandering begint met kleine dingen. Het start bij onze roots.”

Jacky & Fie

Wij zijn Fie en Jacky en hebben elkaar gevonden in het ondernemen. Waar Jacky de oplossingen biedt bij het maken van zakelijke keuzes, vindt Fie het leuk om de creatieve kant te kiezen.

Na de start van FieZie in 2014 op Marktstraat 15 met een klein assortiment en weinig middelen hebben we er in 2019 samen voor gekozen om naar de overkant te verhuizen. We maakten veel nieuwe plannen en het bleek dat de oude horeca ‘skills’ van Jacky de perfecte aanvulling waren op onze winkel en ons assortiment.

Corona heeft roet in het eten gegooid, maar bracht ons ook nieuwe idee├źn om anders te ondernemen en ons te focussen op beleving.
Het Pakhuis is geboren. Samen met onze partners en familie hebben we een geweldig bedrijf opgezet waar we dan ook megatrots op zijn.


FieZie staat voor sfeervol wonen en leuke accessoires voor de vrouw en op FieZiete geeft je het gevoel dat je bij ons thuis op ‘fieziete’ komt. We vinden het leuk om je te verwennen en het gevoel van thuis is bij ons gewoon!

Kom een keertje bij ons ‘aan’. Voor wonen, sfeer en meer, maar ook voor een lekkere lunch of borrel ben je bij ons op de goede plek. Ook informeren we je graag over onze workshops en laten we je ons assortiment zien. We zijn trots op ons bedrijf en delen dit graag met jullie.

Tot snel!

Liefs, Fie & Jacky

Collectie FieZie Homestyling en wc